Tricourile, o afacere personalizata cu personalitate

Sunt in trend, comode, lejere, preferate de majoritatea clientilor. Nu exista client care atunci cand isi cumpara o pereche de blugi sau adidasi sa nu isi ia automat si un tricou personalizat. Daca sunteti la inceput de drum si nu stiti incotro sa o apucati, va puteti deschide un magazine on-line in care sa vindeti tricouri personalizate. Puteti apela la ajutorul unui prieten care sa va faca un site cu ajutorul caruia sa puneti baza marketingului viitoarei afaceri. Debordati de idei, dar si de optimism, asa ca tot ce va lipseste este curajul.

In nebunia numita “afacere” vi se alatura si cea mai buna prietena, asa ca nu poate iesi decat ceva care sa aiba succes de la primul click. Si nu cumparati tricouri cu mesaje gata personalizate, ci le faceti acasa singure cu ajutorul unui calculator si a unei imprimante. Vreti sa va create proprii client, iar regula de aur este sa veniti cu ceva ce nu se gaseste pe piata. Desenati modelele de mana, va ganditi la mesaje care sa va reprezinte si care sa atraga. Primele tricouri sunt mai greu de facut, insa dupa aia totul merge ca la carte. Ca sa va atrageti clientii, veniti din prima cu o oferta: la primul tricou cumparat. la al doilea va puteti allege singur mesajul imprimat sau imaginea. Clientul cu numarul 100 va primi bonus un tricou la cel de-al doilea cumparat. Primii pe care incercati sa ii cuceriti sunt prietenii, dar si rudele. La un pret initial de 20 de lei, din bumbac si cu transportul inclus, nu stiu cine ar rata o astfel de oferta. Dupa doua saptamani de dus munca de lamurire cu cei apropiati, va numarati si profitul. Cei 500 de lei stransi va dau curaj pe mai departe. Cum ati prins gustul afacerii, primii bani se vor investi atat in site, in marketing, cat si in tricouri personalizate care mai de care mai atragatoare. Stiti ca cel mai important lucru este calitatea, asa ca nu va permiteti sa faceti rabat de la ea si sa va dezamagiti clientii.

Vi-i respectati asa cum va respectati intre voi ca cele mai bune prietene. La numai doua luni, comenzile incep sa curga de la oameni de care nu ati auzit. Insa cea mai buna reclama e cea facuta de cei care au cumparat. Lumea incepe sa va caute si nu mai dovediti sa tineti piept comenzilor. Doriti sa va extindeti afacerea, asa ca numai dupa jumatate de an ati inchiriat un stand intr-un mall. Calitatea, dar si seriozitatea sunt calitatile care va recomanda. Din primii bani economisiti va permiteti sa va duceti in strainatate intr-un concediu binemeritat. Nu ati crezut niciodata ca afacerea cu tricouri personalizate va va aduce si profit, avand in vedere inceputurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *