Fructul de avocado, banuit ca dauneaza siluetei

Avocado a intrat recent in lista super alimentelor si nu degeaba, ci pentru motive intemeiate. Un avocado mic poseda aproximativ jumatate din valoarea zilnica de fibre care, consumate cu regularitate, asigura un sistem digestiv sanatos. Un avocado mic contine, de asemenea, aproximativ de doua ori mai mult potasiu decat o banana, precum si un nivel ridicat de cupru si vitamina E. S-a mai dovedit ca, tot avocado, ajuta la reglementarea insulinei si absorbtia de zahar din organism, precum si la aportul de carotenoide.

Desigur, avocado poseda si un continut destul de ridicat de grasimi. Avocado este dens in calorii, continand aproximativ 24 – 40 de grame de grasime, in functie de marime si de soi, si avand o medie de 250 de calorii, mai mult sau mai putin.

Acum, avand in vedere ca grasimea continuta este nesaturata, aceasta este sanatoasa, iar de acid gras organismul are nevoie pentru a functiona. Cu toate acestea, grasimea este totusi grasime si, prin urmare, trebuie sa fie reglementata. Acest lucru nu inseamna ca daca mananci avocado te vei ingrasa, ci pur si simplu ca acest fruct are un numar mare de calorii natural si trebuie tinut cont de asta. Deci, ce inseamna acest lucru, atunci cand vorbim despre grasimi nesaturate? Desigur, acest continut de grasime are beneficii. Te face sa te simti satul si poate, in acest fel, sustine de fapt pierderea in greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *