Foloseste Ahrefs pentru a construi linkuri de calitate

Am gasit cea mai buna oferta de Ahrefs accesand cont Ahrefs cumparat in grup. Cumparat in grup inseamna ca toate conturile, adica cele 80 sau chiar mai multe existente, sunt disponibile contra unui abonament lunar foarte avantajos.

Cu Ahrefs puteti construi cea mai buna retea de linkuri. Veti gasi care sunt linkurile broken ale concurentilor si apoi puteti analiza care sunt linkurile care pointeaza catre ei. Apoi, puteti sa recreati aceste pagini pe site-ul dvs., sa le faceti mai bune si sa ajungeti la toate site-urile de legatura care sa sugereze ca acestea inlocuiesc linkul “mort” cu un link catre resursa dvs.

Puteti gasi un numar aproape nelimitat de oportunitati folosind aceasta tactica. Faceti-o pentru toti concurentii dvs., apoi pentru concurentii lor, apoi ai lor, etc.

Iata cum sa luati aceasta idee cu un pas mai departe:

Multe site-uri isi vor consolida continutul atat de des, ceea ce presupune redirectionarea continutului vechi si cu performante reduse catre alte posturi / pagini semi-relevante de pe site-ul lor.

Dar nimeni nu vrea sa se lege de ceva semi-relevant. Deci, iata un truc pe care il puteti folosi in Site Explorer pentru a gasi concurenti irelevanti in functie de redirectionari 301:

Site Explorer> introduceti site-ul unui concurent> Cel mai bun prin linkuri> adaugati un filtru 301> sortati dupa RD

Cautati redirectionarile care par irelevante.

As sustine ca o postare despre ratele de clic primare nu este aceeasi cu o postare despre sfaturi si instrumente pentru titlu. Deci, oricine face legatura cu rata de click se leaga involuntar de o postare semi-relevanta.

Daca nu sunteti sigur de relevanta unei anumite redirectionari 301, incercati sa verificati postarea veche folosind Archive.org.

Dupa ce stii ce a fost pagina originala, poti sa o recreezi si sa ajungi la o conexiune catre toata pagina redirectionata, pentru a le comunica despre aceasta problema. Lasati-i sa stie ca ar putea sa se lege de pagina dvs., deoarece este mai relevanta.

Oamenii noi ne intreaba adesea – “ce face Ahrefs mai bine decat concurenta?”

Acesta este un subiect la care ne gandim foarte mult. La urma urmei, raspunderea la aceasta intrebare conduce la dobandirea de noi clienti, in timp ce raspunsul ii face pe cei potentiali sa fuga de oricare dintre concurentii  care ne compara.

Dar este dificil sa comparam Ahrefs cu concurenta. Suntem un instrument SEO “all-in-one” si, ca atare, sunt prea multe lucruri de comparat.

Deci, in loc sa completam tabelele clasice “noi VS ei”, am decis sa facem ceva diferit si sa prezentam cateva dintre caracteristicile si functionalitatile unice ale lui Ahrefs.

Va puteti gandi la aceste lucruri ca la USP-urile noastre – lucruri care ne fac sa ne deosebim de zeci de alte instrumente cu functionalitati similare.

Si daca va intrebati de ce avem doar noua puncte pe aceasta lista, nu este pentru ca avem doar noua caracteristici unice. Este pentru ca am vrut sa pastram acest post destul de scurt, asa ca ne-am concentrat doar pe lucrurile majore, in loc sa exploram fiecare detaliu minor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *