Ce alegem, plasa de tantari tip rulou sau cu balamale?

In acest articol vom aborda subiectul plaselor de tantari, avantajele utilitatea si alte beneficii oferite de catre acestea, precum si tipurile de plase care exista, cum putem sa le curatam.

In primul rand, exista cel putin doua tipuri de plase de tantari, cele cu balamale si cele de tip rulou. Fiecare tip de plasa are beneficiile sale pe care le ofera, beneficii pe care poate celalalt tip de plasa de tantari nu le ofera. Asadar, avantajele plaselor de tantari rulou sunt faptul ca ofera protectie completa impotriva tuturor insectelor datorita densitatii mari a plasei si a periilor care se afla in ghidaje.

Plasele de tantari au o transparenta ridicata, in ciuda faptului ca au o densitate ridicata a ochiurilor plasei, lucru care nu obstructioneaza vederea. Datorita faptului ca sunt fabricate din fibra de carbon, plasele de tantari rulou au o fiabilitate iesita din comun. Pe langa toate aceste avantaje, plasele de tantari de tip rulou ofera posibilitatea ventilarii permanenta a incaperii, pentru ca nu sunteti nevoit sa inchideti geamul niciodata. Datorita faptului ca plasele de tantari vin si pe culoarea gri, nu trebuie sa va ingrijorati ca praful se va vedea intrucat culoarea respectiva mascheaza depunerea prafului.

Plasele de tip rulou protejeaza nu numai oamenii de catre insecte ci si animalele care sufera si ele atunci cand sunt invadate de tantari sau muste care pot sa care diverse boli si deci sa imbolnaveasca grav animalul dumneavoastra preferat. Plasele de tantari de tip rulou au o foarte mare rezistenta la actiunea tuturor factorilor climatici, iar profilele componente care sunt gasite in plasele de tantari sunt vopsite dintr-un aluminiu care este intr-un camp electrostatic, in diverse culori la alegerea clientului.

Intretinerea plaselor de tantari cu rulou este foarte usoara, iar curatarea acestora este la fel de usoara. Plasele de tantar de tip rulou sunt foarte avantajoase si ofera anumite beneficii pe care plasele de tantari cu balamale nu le ofera, cum ar fi faptul ca pe timp de iarna sau oricand cand nu este necesara actiunea plaselor de tantari, acestea pot fi incorporate in rulou, astfel incat nu este necesar sa le demontam complet atunci cand nu mai avem nevoie de ele, cum este cazul plaselor de tantari cu balamale.

Plasele de tantari de tip rulou au avantajul faptului ca nu necesita foarte mult spatiu ocupat si pot fi actionate printr-un simplu snur, ceea ce face utilizarea lor foarte usoara. Din punctul de vedere al constructiei, plasele de tantari de tip rulou pot sa fie realizate in casete cu ghidaje de aluminiu, care pot sa fie fixate pe exterriorul ferestrei astfel incat sa asigure o etansare completa.
In concluzie, plasele de tantari fie ca sunt cu balamale sau de tip rulou ofera numeroase avantaje si beneficii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *