Bucatarii mobile

Desi oamenii devin tot mai ocupati si gatesc din ce in ce mai putin, bucatariile sunt inca inima casei. In ultimii ani, bucatariile au acaparat o mare parte din spatiul locuibil pentru a se potrivi nevoilor unei familii moderne. Una dintre cele mai bune moduri de a organiza si proiecta o bucatarie ramane insula ca punct central, iar unele modele sunt chiar accesibile, elegante si functionale in aceeasi masura.

Bucatarie sub forma unui raft de lemn portabil – Acest design de bucatarie este perfect pentru spatii stramte, adaugand spatiu de lucru si de depozitare bucatariei sau zonei de luat masa.

Si este si robusta, de asemenea, fiind confectionata dintr-o structura solida din lemn de fag cu un finisaj din lemn natural, dotata cu un tocator de tras in afara la nevoie, suport pentru prosop si suporturi pentru ustensile.

Acest modul are, de asemenea, doua rafturi mai mici pentru acces convenabil si facil si este dotat cu roti pivotante cu frana, astfel incat sa poata fi usor de impins dintr-o parte in alta, atunci cand nu este necesar.

Dulap tip bucatarie Chicago

Acest mic spatiu mobil, atunci cand nu este utilizat ca bucatarie sau spatiu suplimentar de preparare a alimentelor, se dedubleaza usor intr-un bar sic.

Baza neagra si blatul nichelat ii confera eleganta si modernism, in timp ce lemnul de cires din partea inferioara ii adauga o pofta de mancare traditionala, facand acest modul o potrivire perfecta pentru multe stiluri de bucatarii si camere de luat masa.

Stilul deschis de depozitare il face util pentru a tine orice, de la vin la hartie cerata, precum si gadget-uri de bucatarie de ultma generatie.

Mini insula din otel inoxidabil

Acest ansamblu are un pret excelent pentru o masa solida din otel inoxidabil, iar acest tip de optiune pentru o insula in bucatarie este in crestere, devenind din ce in ce mai popular in tot mai multe bucatarii care imbratiseaza durabilitatea si soliditatea cabinetelor comerciale, a suprafetelor de lucru si aparatelor profesionale.

Avand cam patru metri lungime, aceasta masa de lucru nu este compacta, dar incarcatura maxima de greutate de 300 de kg o face optiunea perfecta pentru cei care au spatiu si au nevoie de o suprafata generoasa de lucru. Aceasta insula este certificata si are si jos un raft complet din inox, ajustabil, precum si margini rotunjite si colturi de siguranta. Aceasta insula este rezistenta la intemperii si se potriveste foarte bine si unei bucatarii in aer liber.

Solide sau usoare, mari sau compacte, spatiile mobile devin o componenta tot mai cautata pentru bucataria moderna de astazi, o bucatarie in care totul este minimalist si functional deopotriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *