Lectii de blogging

Inceputurile articolelor imi dau mereu batai de cap asa ca o sa intru direct in subiect.

Vad ca in ultimul timp mai toti bloggerii incep sa fie indignati de continutul “extrem de prost” al blogurilor din Romania, bine, asta vine dupa indignarea presei la adresa trustului Intact care ne-a prezentat bucile fostului premier. Ipocrizie? Cu siguranta! Toata lumea s-a uitat la curu’ dolofan al lui Boc, dar acum ii condamnam pe astia de la Antene. Cred ca putina verticalitate n-ar strica, virginitatea asta morala nu ne face decat sa devenim penibili. Ma uitam la aia de la Can-Can “am primit si noi filmuletul, initial contra cost, dar am refuzat sa-l difuzam”…Hai sictir!

Sa revenim la blogging, cum spuneam suntem indignati de continutul prost al unor bloguri care ni-l arata pe Boc despuiat, copii dezaxati care fac gesturi obscene la scoala, vreo pitipoanca buna careia i-a iesit vreo tata pe-afara s.a.m.d.. Intrebarea mea vine in mod firesc, daca nu ne place de ce ne uitam? Din moment ce am criticat pe blogurile personale filmuletele inseamna ca le-am si vizionat, nu? Ce nu ne-a placut? Faptul ca era Boc dezlanat sau bucile la propriu? Daca nu ne-a placut ca l-am vazut dezbracat pe fostul premier atunci de ce am dat disperati un search pe google cu “Boc dezbracat”, eventual si “video”? Daca nu ne-au placut bucile atunci discutia ar trebui dusa in alta zona, spre fetish-uri.

Am vazut ca toata lumea a condamnat aparitia “senzuala” a lui Boc  la vestiare dar a fost word trend-ul romanesc din ziua in care a aparut filmuletul. Ce inseamna asta? Ipocrizie…sau e bine sa fi tot timpul Gica contra ca doar esti blogger.

A doua indignare a blogosferei e legata de faptul ca unii bloggeri fac greseli gramaticale si se gasesc altii, mult mai elevati si cu mult mai multa experienta, trimisii lui Pruteanu in mediul online, sa predea lectii de gramatica pe blogurile personale. Pfoooaaa… De obicei in articolele cu lectii de gramatica gasim cel putin la fel de multe greseli  precum in cele care sunt date exemple proaste. Asa ca chill prieteni…

Bloggingul e frumos tocmai din cauza desincronizarii dintre viteza cu care iti vin idei si dexteritatea de a tasta, poate de aici si greselile…

Despre strategiile de crestere a traficului nu vreau sa vorbesc pentru ca aici chiar e vorba de experienta, de smecherii si tips-uri de care au nevoie toti bloggerii.

Deci, bloggerasi mai lasat-o cu “continutul de prosta calitate” si cu “lectiile de gramatica” …

Te-am pupat bloggere!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *