First time

La prima intalnire cu instructoru’ i-am povestit de cat de smecher sunt eu la volan si mi-a zis ca o sa invat, sa nu-mi fac probleme si m-a rugat sa merg cu el la Bucuresti a doua zi s-o luam pe fica-sa de la o ambasada, nu stiu ce facea acolo. Am acceptat bineinteles, eram in vacanta, n-aveam ce sa fac, era o plimbarica. Am luat-o pe soseaua veche, nu pe autostrada, mai bine, ma plictiseam de moarte pe autostrada, nu mi-a placut niciodata drumul la Bucale pe A1. Instructorul, caterincos, bascalie, eu, glumet sef, ne-am inteles pe drum de minune. Cu vreo 20 de km inainte de a intra in capitala instructorul opreste masina si se da jos…”Treci la volan!”. Buna gluma mi-am zis…”Alo, nu mai auzi, treci la volan!”. Eu ma uitam ca vitelu’ la poarta noua, “cine, eu?”. Eram doar noi doi in masina dar daca mi-ar fi spus “nu tu ma, celalalt baiat” ii raspundeam bucuros ” ce bine! am crezut ca eu”…”Hai, hai ca intarziem!”…Ia uite-l p-asta frate ii arde de caterinca… pana la urma ajung cu covrigu-n mana fara sa-mi dau seama. “Asa, acum ce fac?”, eram praf, nu ca nu mai condusesem niciodata, nu mai statusem niciodata pe scaunul din stanga fata…In fine, mi-am zis ca toate au un inceput. Cacat pe mine am pornit la drum. Frate, parca era mai mare strada din dreapta soferului iar masinile care veneau din sens opus erau mai mici…Ne apropiam de Bucuresti, nivelul de adrenalina crestea direct proportional cu frunzele morcovilor din cur. Ce vorbesc, frunzele erau scaldate de valurile Marii Negre, asa eram de panicat. Intram in Bucuresti, eu fleasca, curgeau apele de pe mine de ziceai ca are omu’ fantana arteziana in masina. Vai de plm cate masini, “ce dracu ma v-ati trezit toti sa iesiti azi cu masinile in oras? acas’ fira-ti ai dracu!”…Ca un cretinoid desavarsit imi intreb profesorul “ce fac acum?”. El ranjind “ma lasi pe mine, normal”. In momentul ala cred ca m-am tarcait pe mine, era o usurare psihica, scapasem, eram in alta dimensiune, visam ca pot trai in continuare, scapasem din cea mai grea cumpana a vietii. Intructorul continua “hai c-am glumit, da-i inainte”…Ceeeeeeeeee?

Da, am continuat cu cocktail-ul din chiloti pana la ambasada de unde trebuia s-o luam pe fi-sa si am incalecat pe-o sa si v-am spus poveste-asa…pam-pam

As vrea sa aud ceva de genul “prima data” si din gura lui George si Sarcasticu’ dar si din spusele unei prezente feminine in blogosfera si anume Diana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *