De ce este importanta viteza de navigare?

Furnizarea de continut grafic de calitate reprezinta o modalitate eficienta de a genera trafic. Va recomandam sa va ganditi cum sa optimizati navigarea utilizatorilor atunci cand oferiti continut grafic. Cele mai bune preturi de optimizare sunt pe DanBradu.com.

Fotografiile de buna calitate sunt mai atractive pentru utilizatori decat imaginile neclare. In plus, alti webmasteri se vor intoarce la o imagine de buna calitate, ceea ce poate creste numarul de vizite pe site-ul dvs. Imaginile ascutite si vii, de asemenea, au ca rezultat miniaturi de calitate superioara in rezultatele cautarii noastre si, prin urmare, pot determina utilizatorii sa dea mai multe clic pe ele.

Chiar daca imaginea dvs. apare pe mai multe pagini, luati in considerare crearea unei pagini de destinatie unice pentru fiecare imagine, pe care puteti colecta toate informatiile asociate.

Daca da, asigurati-va ca furnizati informatii unice, cum ar fi legendele si titlurile descriptive, pe fiecare pagina. De asemenea, puteti lua in considerare activarea comentariilor, discutiilor sau evaluarilor pentru fiecare imagine.

Toti utilizatorii nu deruleaza foarte mult  in jos, deci va recomandam sa plasati imaginile in partea de sus a paginii unde sunt vizibile imediat.

Ganditi-va la structurarea directoarelor dvs. pentru a reuni imaginile identice. De exemplu, puteti crea un director pentru miniaturi, altul pentru imaginile de dimensiune completa sau puteti crea directoare separate pentru fiecare categorie de imagini (de exemplu, puteti crea directoare diferite pentru Hawaii, Ghana si Irlanda in calatoria dvs.).

Daca site-ul dvs. contine imagini destinate unui public adult, va sfatuim sa le stocati in unul sau mai multe directoare separate de restul imaginilor site-ului dvs.

Setati latimea si inaltimea fiecarei imagini. Un browser web poate incepe sa afiseze o pagina chiar inainte de incarcarea imaginilor. Pentru a face acest lucru, el trebuie sa cunoasca dimensiunile imaginilor pentru a avea elementele care nu pot fi inlocuite. Definirea acestor dimensiuni accelereaza incarcarea paginii si face vizitele pe Internet mai placute.

Prin cautarea de imagini sau prin cautarea pe web, scopul nostru este de a oferi utilizatorilor nostri rezultate relevante si de calitate pentru fiecare dintre intrebarile lor. Daca urmati cele mai bune practici enumerate mai sus, este mai probabil ca imaginile dvs. sa apara in aceste rezultate de cautare.

Multi webmasteri au descoperit avantajele AJAX pentru a imbunatati calitatea site-ului lor, creand pagini dinamice care actioneaza ca aplicatii web puternice. La fel ca Flash, AJAX face dificil pentru motoarele de cautare sa indexeze site-uri atunci cand aceasta tehnologie nu este folosita cu intelepciune.

AJAX are doua provocari principale cu motoarele de cautare: asigurati-va ca boturile din motorul de cautare detecteaza continutul dvs. si asigurati-va ca pot sa va urmareasca corect si sa va urmareasca legaturile.

Daca o structura de link HTML poate fi perfect analizata de Googlebot, pot aparea dificultati de urmarire pe site-urile a caror navigare utilizeaza JavaScript. Incercam sa imbunatatim gestionarea JavaScript, dar cea mai buna modalitate de a crea un site usor de explorat de catre Google si alte motoare de cautare este sa furnizeze linkuri HTML la continutul dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *