Blogging informativ

Intrebarea mea e urmatoarea: De ce ai promova un eveniment pentru care nu simti nimic? E ca si cum un surd m-ar invita la un festival de muzica rock sau un analfabet mi-ar propune sa merg la o lansare de carte…Hai, bine, promovezi, pui acolo un link, spui ceva despre eveniment, dar nu scrii ca va fi megatare, nemaintalnit, spectaculos din cale afara cand tu esti pamant de flori in domeniul respectiv. Nu esti in stare sa promovezi evenimentul, baga un organizator sa zica trei vorbe si ai scapat.

Pe 1 iulie la Mioveni s-a sfintit Catedrala “Sfintii Apostoli Petru si Pavel”…Ups, am uitat sa va anunt. E mare, e foarte mare si arata bine. Asa, cum va spuneam duminica a fost sfintita, ar fi trebuit sa va anunt? Nu sunt ateu, sunt un ortodox ponderat, deci nefiind un blogger “bisericos” de ce as anunta acest eveniment. Parca-l si vad pe Bargau cum isi sterge lacrimile de ciuda ca n-a aflat la timp pentru a putea participa.

Ia ganditi-va cum ar arata un articol d-asta “invitator” la un astfel de eveniment scris de mine si bineinteles necenzurat. Hai gagicilor, broboada in cap, tanga de duminica si la imbulzeala maica. Cu cat va impingeti mai tare cu atat va iubeste Dumnezeu mai mult. Fiecare baba lesinata valoreaza 10 puncte, adica vreo 50 de lumanari aprinse la Vii, deci luati-va si cate o sticluta de formol la voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *